Vand Afacere

 

Transfer Business Management va ajuta sa cesionati si sa transferati afacerea dumneavoastra catre o alta persoana in conditii avantajoase.  Afacerea dumneavoastra va ajunge la investitori in afaceri atat in tara cat si in strainate prin Camerele de Comert din tara si cabinete partenere din Franta, Elvetia si Italia. Consultantii nostri au experinta relevanta de munca in Franta si Elvetia.

 

Pregatiti-va afacerea din timp, intre luarea deciziei si timpul de realizare al unei tranzactii definitive exista o perioada care poate fi controlata doar prin masuri de atragere al investitorilor.

 

Primul pas este sa va creati un cont de utilizator. Dupa ce ne transmiteti coordonatele si informatiile despre afacerea de vanzare un consultant va lua legatura cu dumneavoastra pentru inregistrarea afacerii in baza de date si semnarea unui contract de mandat.  Toate datele dumneavoastra vor fi protejate si confidentiale, echipa Transfer Business Management asigura securizarea lor, parolele de acces sunt generate de un sistem electronic criptat la care nimeni nu are acces, dumneavoastra fiind singurul care le cunoaste.

 

Incepeti din timp ca sa va gasiti investitorul potrivit!