Cumpar afacere

Transfer Business Management va ofera cea mai mare baza de date cu anunturi de afaceri de vanzare valide in care sa va investiti in viitor. Suntem profesionisti in vanzari de afaceri si consultanta in transferul partilor sociale, in evaluare de afacere si societati comerciale, echipa noastra acopera domeniul afaceri de vanzare atat in Bucuresti cat si in toata tara cu consultanti si parteneri in vanzari afaceri.

Reveniti la pagina principala la lista de anunturi cu afaceri de vanzare. Rasfoiti lista sau utilizati motorul de cautare cu afaceri de vanzare. Alegeti o afacere de vanzare si transmiteti-ne datele d-voastre prin apasarea butonului SUNT INTERESAT. Un consultant va prelua mesajul si va vom pune in contact cu proprietarul afacerii de vanzare din lista noastra.

 

 

 

 

Simtiti momentul sa schimbati domeniul ?

 Aveti simpla dorinta pentru o noua profesiune ?
Doriti sa va lansati in noi orizonturi ?
Doriti sa incercati noi provocari ?
Aveti un hobby si vreti sa-l tranformati in ocupatie permanenta ?
Vreti sa fiti independent ? 
Alegeti o afacere care merge, tu trebuie doar sa te investesti personal !

 

 

 

 

Transfer Business Management va sta la dispozitie cu cele mai multe anunturi de vanzari afaceri, pentru selectarea domeniului care va intereseaza, va asista si consiliaza in momentul transferului afacerii pe care o doriti, va acorda consultanta permanenta in activitatea comerciala viitoare.

 

Primul pas este sa va creati un cont de utilizator. Toate datele dumneavoastra vor fi protejate si confidentiale, echipa Transfer Business Management asigura securizarea lor, parolele de acces sunt generate de un sistem electronic criptat la care nimeni nu are acces, dumneavoastra fiind singurul care le cunoaste.