Intrebari frecvente

Despre site-ul transfer-business.com

Transfer Business Management este cabinetul de consultanta unde antreprenori care vand afaceri se intalnesc cu investitori care cumpara afaceri, isi cesioneaza partile sociale, atrag noi investitori, isi maresc capitalul social, se lanseaza in noi activitati. Site-ul transfer-business.com este un instrument de lucru pentru facilitarea contactelor interconectate.

 

...
detalii

Sunt vanzator de afacere. Cum inregistrez anuntul meu?

Pentru a înregistra o afacere de vanzare, mai înainte de toate trebuie sa va creati un cont de utilizator. Odata creat puteti sa va inregistrati una sau mai multe afaceri de vanzare sau sa le modificati in orice moment. Informatiile si descrierea afacerii vor fi disponibile pe site-ul nostru impreuna cu una sau mai multe fotografii sau chiar un video, accesul fiind liber.

In scurt timp un consultant va v-a contacta pentru semnarea unui contract de mandat de vanzare al afacerii dumneavoastra.

...
detalii

Vreau sa cumpar afacere. Cum verific datele anuntului unei afaceri de vanzare ?

In cazul in care sunteti un investitor interesat de achizitionarea unei afaceri sau cumparare afacere  aveti doua cai pentru a accede la informatii. Fie ne contactati la telefonul direct la 031 109 58 22 sau 0744 36 79 57 sau pe mail office@transfer-business.ro

in legatura cu anuntul de vanzari afaceri care va intereseaza, fie in momentul in care v-ati oprit la un anunt afacere de vanzare apasati butonul SUNT INTERESAT.

 

...
detalii