Sari la conținutul principal

Firma de constructii de vanzare in Ilfov

1793
6 000 000
1 617 000
Terenuri
Companie cu capital românesc, integral privat, societate cu răspundere limitată, înființată în 1999.
Obiectul principal de activitate al firmei constă în execuția de lucrări de infrastructură – drumuri, apă-canal, iar în secundar, construcții de platforme rutiere și poduri, rețele de apă și canalizare, producție de mixtură asfaltică, beton, agregate minerale de carieră și prefabricate din beton. În ultimii ani, în portofoliul companiei au predominat contractele de execuție a lucrărilor de construire, reabilitare și modernizare drumuri comunale, orășenești și județene.
Aria de desfășurare a activității societății cuprinde zonele de Sud și Sud-Est ale României, respectiv județele Ilfov, Călărași, Giurgiu, Tulcea, Constanța.
Baza de producție din Popești Leordeni funcționează pe două terenuri, ambele intravilane, intabulat curți-construcții. Primul teren, în suprafață de 32389 mp, are un număr de 25 de construcții (hale, ateliere, birouri)și echipamente specifice domeniului activității, respectiv o stație fixă de mixturi asfaltice, cu o capacitate de 200 to/h, trei stații de beton, cu capacitate de funcționare de 45 mc/h fiecare și o linie complet automatizată de producere prefabricate din beton (pavele simple și/sau autoblocante, dale, borduri mari și mici, rigole carosabile simple și armate, alte elemente de zidărie). Cel de-al doilea teren, în suprafață de 476 mp, găzduiește o clădire de birouri.
Baza de producție, în suprafață totală de 32865 mp, este dotată cu toate utilitățile (apă, gaze naturale, energie electrică), are acces direct în și din șoseaua de centură și toate actele de funcționare valabile.
În baza noastră de producție din județul Tulcea funcționează o stație de mixturi asfaltice, cu capacitatea de 130 to/h, o stație mobilă de producere a beton, ce poate produce până la 50 mc/h și o instalație de fabricare a emulsiei bituminoase, cu o capacitate de producție de 30 tone/zi.
În apropierea bazei de producție jud. Tulcea, deținem, cu contract de asociere în participațiune valabil până în 2053, două perimetre de exploatare agregate (calcar dolomitic), ambele cu un volum de exploatat de 4.049.000 tone. Momentan, exploatăm doar unul dintre perimetre, cel care mai are resursă de exploatat de 924.000 tone, pentru cel puțin încă 5-6 ani de activitate, cu o medie de producție de 200.000 tone/an. Prin exploatarea acestei cariere de piatră, ne asigurăm necesarul de agregate pentru șantiere și cribluri pentru producția de mixturi asfaltice și betoane, valorificând o parte și către terțe părți, persoane fizice și juridice.
Piatra extrasă este prelucrată mai întâi în linia primară de sortare-concasare montată în frontul de exploatare, iar agregatele rezultate, cu dimensiuni 0-120 sau 0-63, sunt transportate la o distanța de 7 km/sens în statția de sortare există o altă instalație de sortare-concasare, cu o producție de 1000 tone/zi, unde sunt produse sorturile 0-4, 4-8, 8-16 etc.
Ambele cariere au toate autorizațiile și permisele necesare de funcționare valabile.
Toate produsele fabricate de societate – agregate, betoane, emulsie bituminoasă, mixturi asfaltice - sunt certificate de organisme de certificare acreditate. Totodată, pentru a păstra produsele în limitele normelor de calitate impuse de legislația în vigoare, societatea deține, în cadrul bazei din jud. Tulcea, un laborator de încercări în construcții, acreditat gradul II de către Inspectoratul de Stat în Construcții.
Societatea are în dotare utilaje, mașini și echipamente specifice lucrărilor de drumuri (autobasculante de diferite capacități, buldozere, buldoexcavatoare, cilindrii compactori, încărcătoare frontale, finisoare de asfalt, un finisor de beton etc.).
Precizăm că societatea nu are credite în derulare și nici datorii către bugetul de stat.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.