Sari la conținutul principal

Producție și Distribuție produse din Aronia, Clădiri, Spatiu producție, Plantație Aronia, Pomi fructiferi și teren de vanzare in Gorj

1787
100 000
10 000
Spatii
Stockuri
Terenuri
Vindem afacere Producție și distribuție produse din Aronia Bio.
Plantație Aronia 1400 arbuști de 9 ani, teren intravilan 4470 mp cu Plantație pomi fructiferi 1800 mp, peste drum parcela de 4766 mp Plantația de Aronia Bio și încă un teren de 3460 mp. Avem stocuri produse, clădiri locuit, spatiu producție utilat și avizat DSVSA.
Analiza și certificarea calității fructelor și produselor din Aronia Bio: Tinctura, Oțet, Dulceață, Sirop, Concentrat a fost realizată de Institutul National de Cercetare și Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA București. In curând produsele vor fi listate pe eMag.
Proprietate supravegheata video și urmărită online de la distanța, cu stocarea înregistrărilor video pentru a putea fi accesate ulterior.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.