Sari la conținutul principal

Editura de carte de vanzare in Cluj

1785
Imagine
Business Image
80 000
195 000
Fond de comert
Stockuri

Editura este reprezentativă intr-unul din cel mai vechi si puternic centru universitar, cu o vechime de 31 de ani si are un colectiv de 6 salariati,
Detine un portofoliu de peste 7000 de carti aparute, din care 24 de drepturi de autor semnate in 2022-2023.
Portretul activitaților editoriale este conturat de meritul continuității si longevității caracterizându-se prin legătura cu mediul academic, al cercetarii, scriitori, traducatori ,pornind de la nivel național ajungând la fructuoase colaborări cu institute culturale europene. Colecțile reflecată diversificarea de la știintă, medicină la literatură, filologie, filosofie, istorie, traduceri literare etc.

Editura este acreditată de catre Ministerul Educatiei:
Acreditare CNCS pentru domeniul stiintelor umaniste
-filologie categoria B
-filosofie categoria B
-teatru si arte categoria B
-istorie categoria Csi
Detine marca inregistrata la OSIM.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.