Sari la conținutul principal

Vand Coffee Shop (Coffee To Go) la cheie de vanzare in Cluj

1249
0
0
Fond de comert
Primul Coffee To Go din Cluj se vinde.
COFFEE TO GO cu aproximativ 20mp, localizat in centrul Clujului, pe strada Petru Maior nr. 15-19, vis-a-vis de Casa de Cultura a Studentilor si de Primarie.
Afacerea se vinde cu totul. Spatiul este inchiriat.
-Aparate: 2x Espressoare complete + dedurizatoare 2x macinatoare. 1x vitrina bauturi. 1x congelator croissante. 1x aparat gheata. 1x storcator. 1x fresher. 1x frigider mic. 1x cuptor. 5x filtre cafea 15l. 1x filtru cafea 6l. 1x vitrina consumabile. 1x firma luminoasa mica. 1x firma luminoasa mare. Casa de marcat. POS. 1x boiler 5l. 1x camera supraveghere
-Mobilier complet.
-Stoc + stoc rezerva.
Firma fara datorii.
Motivul vanzarii : investitie in alt proiect
Rog si ofer seriozitate.
Detalii telefonic.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.