Sari la conținutul principal

Restaurant cu terasă de vânzare - Business la cheie Timpuri Noi, București de vanzare in Bucuresti

1808
Imagine
Bar Image
150 000
650 000
Spatii
Stockuri
100% AFACERE LA CHEIE PROFITABILĂ

Preia integral restaurantul și beneficiază de activitate comercială din prima zi! Pachetul de vânzare oferă la cheie toate dotările din locație, dar și conceptul și meniul restaurantului, siteul, paginile din social media - Facebook, Instagram - și colaborarea cu platformele de livrare - Glovo, Bolt și Tazz.

Este o afacere profitabilă în funcțiune, cu o cifră de afaceri pe 2022 de 3 147 163 lei și încasări medii lunare de 275 000 lei. Restaurantul are o clientelă fidelă, vad în dezvoltare și doi ani vechime pe piața HORECA din București. Locația este excelentă cu o suprafață generoasă de peste 400mp, terasă la stradă încălzită, spații de depozitare mari, panou stradal de promovare (billboard), bucătărie și bar complet echipate și o chirie foarte accesibilă: 13,5 euro/mp interior și 10 euro/mp terasă.

LOCAȚIE EXCELENTĂ

Restaurantul este situat pe Strada Nerva Traian, în inima cartierului rezidențial și de business Timpuri Noi. Zona are un trafic pietonal și auto intens, iar pe o rază de 500m se află ansambluri rezidențiale - One Timpuri Noi, Roka Residence, Timpuri Noi Residence, Core Residence etc. -, precum și birouri, blocuri, școli, bănci și complexe comerciale (Timpuri Noi Square). Terasa la stradă generoasă, firma luminoasă și panoul stradal oferă o vizibilitate crescută a businessului.

FACILITĂȚI

1. capacitate 120 locuri interior și terasă
2. terasă la stradă 110mp, încălzită cu acoperiș retractabil și ventilatoare cu pulverziare apă
3. local ideal de organizare evenimente pe tot timpul anului
4. 2 intrări separate pentru clienți și recepție marfă
5. mobilier HORECA comod, rezistent și ergonomic (canapele, mese, scaune)
6. amenajare modernă, decorațiuni la cheie și atmosferă intimă
7. sistem audio centralizat interior și terasă
8. bucătărie rece și bucătărie caldă separate și complet echipate profesional: aragaz nou-nouț - 2023 - cu 6 ochiuri, plită cromată nou-nouță - 2023 -, X-OVEN - grill pe cărbuni italienesc de ultimă generație, salamandră, friteuză dublă, mese reci cu 4,3 și 2 module, malaxor, convectomat 4 tăvi, 4 vitrine frigorifice, cameră de refrigerare 4mp, congelator dublu carne 480l, 2 vitrine de congelare, veselă nouă la cheie etc.
9. spălător 4 chiuvete și flux separat pentru debarasat
10. bar echipat profesional cu espressor, frigidere, mixer etc.
11. băcănie, birou și multiple spații de depozitare
12. 2 grupuri sanitare
13. local securizat cu sistem alarmă
14. prezență constantă și actualizată în social media
15. relație foarte bună cu furnizorii
16. afișaj stradal de impact - panou tip billboard și reclamă luminoasă la stradă
17. rating și reviewuri foarte bune pe Google (4.5) și platformele de livrare (95% Glovo)
18. posibilitate de creștere a afacerii, datorată dezvoltării economice și imobiliare a zonei Timpuri Noi.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.