Sari la conținutul principal

Business in retail cu specific de accesorii de petrecere si impachetare cadouri de vanzare in Bucuresti

1807
175 000
285 000
Fond de comert
Franciza
🎁Afacerea operează în domeniul cadourilor și activează încă din 2016. Am locații fizice, în trei centre comerciale premium sub forma de insule. Gama de produse cuprinde accesorii pentru cadouri, articole pentru petreceri și oferă chiar și servicii de împachetare a cadourilor.

🏷Misiunea noastra este să simplificam procesul de oferire a unui cadou și să inspiram oamenilor să le arate celor dragi cât de importanți sunt pentru ei, printr-o experiență de neuitat.

📊În 2022, cifra de afaceri a fost de 285.000 EUR, cu un EBITDA de 51.000 EUR, în creștere în ultimii trei ani. În trimestrul patru al acestui an, planificăm să ne extindem și în mediul online.

👫Echipa este formată din 8 angajați, dintre care 4 lucrează full-time și 4 part-time, in magazine. De asemenea, dispunem de un stoc de marfă evaluat la 115.000 EUR, proceduri interne bine puse la punct, un program de instruire pentru noii angajați din magazine, un manual de branding și o strategie solidă de marketing și comunicare.

📈Am dezvoltat un plan ambițios de creștere, care include extinderea prin magazine proprii și în sistem de franciză, precum și dezvoltarea de produse in-house sub forma de kituri complete pentru petreceri pentru copii. În 2027, preconizeaza o cifră de afaceri de 3M EUR și un EBITDA de 25%.

📜Sunt deschisă atât să vândă afacerea, cât și varianta să găseasc un partener cu experiență pentru a accelera creșterea businessului. Deoarece apare un bebe in curand in familia noastra, doresc să iau o pauză din gestionarea operațională a businessului.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.