Sari la conținutul principal

PetShop, Hrana animale si Farmacie veterinara de vanzare in Bucuresti

1702
25 000
25 000
Fond de comert
Stockuri
Petshop, magazin de hrana pentru animale de companie caini si pisici, accesorii animale, situat in sectorul 1, zona Domenii cu mult trafic pietonal, piata agroalimentara, banci, alimentare si servicii pentru persoane.
Afacerea functioneaza din anii 90, intr-un spatiu de 35 mp cu vizibilitate buna, vitrina 4 ml lungime, foarte bon vad comercial.

Activitatea secundara este asigurata de farmacia veterinara si prezenta unui veterinar care asigura controalele si interventiile veterinare.
Chiria este de 1200€ plus tva.
Este o afacere ideala pentru un cuplu care sa asigure prezenta la locatie si sa-si exercite profesia.

Retragerea este cauzata de schimbarea activitatii proprietarului.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.