Sari la conținutul principal

Coffee Van - Coffee Truck de vanzare in Bucuresti

1643
15 000
1
Lichidari
Vand afacere la cheie, coffee van, ideal pentru evenimente sau pentru o cafenea ce se axeaza pe mobilitate, permite montarea aparatelor profesionale de fabricat cafea, ceai sau freshuri/ sucuri.
Bunurile firmei sunt:

- coffee truck reprezentat de o dubă supraînalțată, Ford Transit din 2012, în perfectă stare de functionare, euro5, automobilul fiind îngrijit și din punct de vedere mecanic prezentându-se impecabil. În interior, automobilul este izolat, atât pereții acestuia cât și tavanul si este prevăzut cu instalație electrică acreditată de 220V, contuar propriu, priză de putere, 2 prize de 32A și 4 prize de 16A, 4 becuri dimabile decorative, 2 benzi led pentru iluminare. Toate materialele folosite la instalatia electrică sunt de cea mai bună calitate, (prizele, intrerupatoarele, sigurantele, contuarul și tabloul electric fiind fabricate de Schneider)
În interiorul automobilului se afla și 2 mese lucioase din materiale rezistente, o chiuvetă cu 2 cuve, (una pentru ustensilele folosite și cealaltă pentru uz al personalului), o baterie "Albatros" pentru apă caldă și o pompă de 16W pentru apă curentă.
Duba este tapetată în interior cu Tarkett sanitar, un material folosit în spitale, foarte ușor de întreținut, foarte rezistent la contact și având și un mic rol izolator.

Duba este aprobată sanitar (DSP și DSV), instalația electrică este omologată, deci se poate face racordarea la orice sursa de curent, (fie la rețeaua publică, fie la o rețea privată), având planul instalației interioare.

- 2 frigidere cu vitrină de 80 cm, ideale pentru interior, ce se potrivesc sub mesele din interiorul dubiței.

- un espressor profesional Cimbali M39 cu 2 grupuri înalte (estimat la 2000 euro), în perfectă stare de funcționare, revizie făcută în momentul achiziției.

- o rașnită profesională Mazer cu dinți conici.

- 5000 de pahare de cafea branduite cu logo-ul firmei, de diferite capacități (100ml, 150ml, 250ml, 350ml).

- sertar de bani și casă de marcat fiscalizată Daisy compact S.

Dubița nu este branduită, nu este colantată cu logo-ul, lucru bun dacă există dorința cumpărătorului de a schimba numele și logo-ul firmei.
Ofer toate contactele furnizorilor de cafea, ceai, zahar, lapte, și alte echipamente. Ofer toate actele însoțitoare ale materialelor folosite la amenajarea interiorului și stau la dispoziție pentru consultanță.

Mașina se prezintă excelent din punct de vedere tehnic, poate parcurge orice distanță, revizia făcută în martie 2020, ITP valabil până în Februarie 2021, baterie nouă.

Pentru mai multe poze și informații vă stau la dispoziție oricând.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.