Sari la conținutul principal

Vand afacere la cheie - agentie de pariuri sportive de vanzare in Bucuresti

1366
15 000
100
Franciza
Vând afacere la cheie, societate cu bilant pe plus si fara datorii, cu domeniu de activitate agentie de pariuri sportive în franciza. Functioneaza din luna martie 2017 si este dotata cu absolut tot ce este necesar: avize, aprobari, sistem antiefractie si video propriu (4 camere de supraveghere, Dvr, alarma, senzori de miscare, buton panica), 4 lcd (în garantie), mobila, pc, case de marcat fiscalizate, 3 monitoare, imprimanta pentru tiparirea biletelor, imprimanta pentru tiparirea ofertei, sistem ultraperformant de climatizare situat în tavan, mese, scaune, etc. Nu necesita nicio investitie. Este situata într-o zona foarte buna, pe Bld. Basarabia, în apropierea Arenei Nationale, Bucuresti. Se pun la dispozitie rulajele si situatiile aferente lunilor precedente.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.