Sari la conținutul principal

Vand afacere la cheie - ATELIER DE MODA de vanzare in Bucuresti

1042
43 000
0
Stockuri
Spatii
Atelier de moda si creatie, specializata pe rochii de mireasa si de ocazie, rproduce articole unicate, produs cap-coada. 5 angajati - cu experienta si profisionalizm in domeniul textil. Toate utilajele industriale 6 masini de cusut liniare, 2 masini de surfilat, cateva masini semi casnice, accesori, marfa, stendere, manechini profesionali reglabili, manechine de prezentare, manechine polisteren pentru cusut, mese de calcat, fier de calcat, masa de croit si tot felul de accesorii de prezentare a marfii, Suntem intr-un spatiu cu o suprafata aproximativa de 250 mp din care este impartit in sectia de cusut, sectia de croit, cabina de proba, showroom amenajat intr-un stil clasic, canapele, oglinzi, candilabru etc. si spatiu de birouri.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.