Sari la conținutul principal

Productie cosmetice si parafarmaceutice de vanzare in Brasov

1711
60 000
60 000
Fond de comert
Stockuri
Lichidari
Productie de creme, unguente, uleiuri, lotiuni, pudre cu distributie nationala.Firma detine un portofoliu de 17 produse aflate pe piata care insumeaza peste 45 de pozitii in oferta in functie de gramaje.
Toate aceste produse sunt avizate in CPNP si contin dosarul de produs: de la buletin de analiza pana la reteta de fabricatie.
Alte peste 10 produse cu retete si formulari.
Un portofoliu de peste 1000 clienti si aprox. 50 furnizori.
Societatea nu are datorii sau litigii.
Exista un mare potential neexploatat al firmei datorita puterii reduse financiare, logistice, etc. de pana acum. Brandul incepe sa fie tot mai cunoscut, produsele sunt bune iar unele sunt cele mai ieftine de pe piata: ex: ulei masaj 2 litri – 59.50 Ron ( tva inclus ).

Se acorda asistenta la preluare.
Societatea a fost beneficiara a unor fonduri europene, cu perioada de observatie inchisa in 2017.
Pentru perioada urmatoare se mai pot urmarii accesarea de noi fonduri.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.