Sari la conținutul principal

Hotel 3* de vanzare in Brasov

1615
2 500 000
0
Spatii
Hotelul deschis in 2009 este situat in Predeal la 1250 m altitudine, intr-o zona splendida, deosebit de linistita, fiind inconjurat de padure, dar cu acces direct din strada Trei Brazi. Hotelul are la baza conceptul ecologic de protejare a mediului inconjurator, pe de o parte din respect pentru natura si pe de alta parte pentru ca dorim sa oferim turistilor un sejur relaxant, confortabil, intr-un mediu sanatos.
Concentratia de ioni negativi din atmosfera puternic ozonificata, lipsa poluarii chimice si fonice dar si splendoarea peisajului oferita cu generozitate de padurea de rasinose, dau valoare deosebita acestei locatii, transformand Hotelul Meitner in destinatia ideala pentru turismul de afaceri, organizare de evenimente, sejururi pentru iubitorii de liniste, relaxare si confort.
Hotelul are o arhitectura si o tinuta eleganta adaptata trendului actual in care se regasesc elemente specifice zonelor montane atat la designul interior cat si la exterior in care placarile cu piatra naturala de rau au fost foarte generoase si bine incadrate.
Hotelul se remarca prin folosirea materialelor ecologice si nonalergice. Cromatica exterioara si interioara, are la baza combinarea nuantelor de maron, bej, cognac armonizate perfect intre culoarea peretilor exteriori, tamplariei exterioare, balustrade, moblier, mocheta, tapiserie si decoratiuni interioare. Un plus de eleganta si incadrare in decorul specific de munte, il aduce parcul hotelului in suprafata de 2500mp agrementat din abundenta (peste 300 de exemplare)cu specii de conifere specifice zonei (varietati de thuya, ienuperi, pini, pini mugus, taxus, buxus, ilex, etc. O feerie deosebita o ofera seara, corpurile de iluminat care bordeaza curtea si aleele principale.
Pentru electricitatea atmosferica exista protectia asigurata de paratraznet pe o raza de 60 m in jurul hotelului si a parcarii. Hotelul este racordat la reteaua de apa potabila si de canalizare.
Pentru protejarea clientilor si a bunurilor acestora accesul atat in camera cat si in hotel este permis numai cu cardurile emise la receptie prin system VINGARD (Norvegia) iar curtea, parcarea si receptia sunt supravegheate video.
In hotel nu sunt admise animalele de companie. Nu este permis fumatul in camere.
Dotarea camerelor s-a facut cu mobilier elegant cu furnir de nuc, Tv LCD - Panasonic HD, minibar Akai, seif, retea internet fibra optica cu Ip stabil cu acces gratuit, telefon. Fiecare camera dispune de baie proprie, supraf 3. 5 mp, dus, ventilator, uscator de par, priza (aparatul de ras /ondulator par).
Prosoapele si lenjeria de pat sunt de buna calitate( bumbac 100% ). Pilotele si pernele sunt din puf de gasca, iar pentru turistii alergici se ofera pilote si perne ecologice si nonalergice din puf silicon.
Cuverturile sunt de asemeni din materiale naturale ecologice : bumbac 70% vascoza 30 %.
Pentru montarea mochetei s-a folosit adesiv nonalergic si nontoxic agrementat pentru hoteluri (fara continut de neopren). Pentru persoanele cu alergie la mocheta recomandam camerele din corpul B unde pardoselile sunt placate cu parchet. Peretii despartitori dintre camere sunt din caramida si au grosimea de 30 cm, ceea ce ofera o izolatie fonica foarte buna.
Aparatajul electric este de buna calitate marca Legrand si hotelul dispune de instalatii electrice dotate cu sigurante corespunzatoare si sigurante diferentiale care impiedica accidentele electrice.

In camerele duble exista posibilitatea introducerii unui pat suplimentar. Paturile au dimensiunea de 1. 60 m x 2 m sau 1. 90 m x 2m. Camerele sunt foarte relaxante datorita armoniei culorilor (bej, cognac, maron) si a confortului deosebit oferit de saltele cu grosime 25cm, care au o tehnologie speciala de arcuri independente si silicon.
Hotelul este racordat la retelele edilitare de utilitati; apa curenta, canalizare, curent electric si detine autorizatie de functionare si toate avizele de functionare inclusiv de la ISU
Hotelul este in perfecta stare de functionare, nu necesita nici un fel de reparatii si consituie o afacere la cheie din prima zi de achizitionare .

Suprafata terenului este de 2500 mp .Suprafata construita a corpului A este iar suprafata construita a corpului B este
Hotelul dispune de o capacitate totala de cazare de 91 locuri

CORPUL - A are 5 nivele -D+P+2 E+ Pod extrainalt 6 m (SALA DE CONFERINTA )

Supraf costruita pe nivel a acestui corp este 303.34 mp x5 nivele=1516,7mp
Acest corp este construit in 2009 structura in cadre de beton si caramida eficienta

de Sighisoara .Peretii exterior si cei dintre camera asigura un confort termic foarte bun cu cheluieli rezonabile referitoare la consumul de gaze natural,current electric,apa

• CAMERE DUBLE 22 buc (supraf. 19 mp-33 mp) dintre care 2 camere duble extralarge cu cate 2 terase (33mp) 4 camere duble matrimoniale +16 camere twin ( cu paturi separate)in care se pot introduce si paturi suplimentare .
• APARTAMENTE - 3 buc cu balcon (capacitate 4 persoane care se pot distribui in 2 paturi mari cate unul in fiecare camera
• APARTAMENT 1 buc - extralarge cu balcon ( capacitate 6 pers care se pot distribui in 3 paturi mari separate )
• 1 camera pentru personal
• PATURI SUPLIMENTARE 8 buc care pot fi introduse in camerele duble
• RESTAURANT A- suprafata140 mp ( 80-100 persoane) ,mese cu furnir natural ,scaune din lemn masiv cu 3 cai de acces cu iesire spre terase .Restaurantul este dotat cumese pentru servire tip bufet,gondola Italia cu zona rece si zona calda .dulapuri pentru vesela.
• BUCATARIE - 45 mp alimentata cu gaz metan dotata cu cuptor cu convectie UNOX, friteuze 2 buc x 10 l, gratar pe gaze frytop, masina profesionala de de spalat vase ,rafturi de depozitare inox ,mese de lucru din inox, masa calda inox, frigidere 6 buc, congelatoare 2 buc
• DULAPURI DEPOZITARE VESELA .Hotelul se vinde si cu un numar de aprox 800 pahare si seturi de farfurii si cani din arcopal alb si tacamuri pentru 80 -100 pers .
• SPATIU DEPOZITARE textile aferente restaurantului. Hotelul se vinde cu 4 randuri de fete de masa, suport farfurii decorative 3 tipuri x 80 buc in perfecta stare.
• Grupuri sanitare pentru clienti – 2 buc
• GRUP SANITAR pentru personal toaleta +dus extractil,
• VESTIAR, etc
• CAMERA TEHNICA pentru centrala termica (gaz metan) BUDERUS cu 2 cazane de 100kw
• SPATII DEPOZITARE 2 buc marfuri alimentare in exteriorul bucatariei
• SPATII DEPOZITARE 3 buc in exteriorul cladirii
• Ofiicii depozitare lenjerie curata si murdara (2 buc).Hotelul se vinde inclusiv cu lenjerie care este de buna calitate alba din bumbac parte din aceasta fiind confectionata anul acesta.
• SALA DE CONFERINTE (Green Hall) cu priveliste suberba in supraf de 250 mp- (120 persoane) foarte spatioasa cu lumina naturala ,acustica perfecta si in absenta amplificatoarelor ,fara reverberatii , dotata cu mese scaune elegante in culoarea mochetei , pupitru orator, masa prezidiu , dulapuri pentru depozitare ,flipchart, videoproiector ,2 toalete .etc ,
• RECEPTIE DOTATA cu pupitru receptie , mobilier receptie (masa ,canapea ,semineu etc),sistem camere de supraveghere, etc
• Acest corp de hotel dispune de 2 SCARI DE ACCES una fiind destinata evacurii in caz de situatii de urgenta.

CORPUL- B P+E –suprafata constuita 360 mp

Parterul are o structura in cadre si caramida , etajul este din lemn

PARTER dotat cu bucatarie, bar /restaurant 70 mp dotat cu mese si scaune elegante ,sauna, sala fitness, 2 grupuri sanitare . Parterul are 3 cai de acces si este dotat cu multe suprafete vitrate
Restaurantul din acest corp poate fi folosit cu succes si ca a doua sala de conferinta

ETAJ
• 4 camere duble twin ( 2paturi separate) IN CARE SE POT INTRODUCE SI PATURI SUPLIMENTARE
• 1 camera tripla (cu 3 paturi separate )

Hotelul mai dispune de :
• Parc agrementat cu arbusti si corpuri de iluminat.
• terasa mare(spre padure in spatele hotelului) de 300 mp ideala pentru organizare petreceri de grup ,elegante in aer liber cu bufet tip barbeque, etc .
• 3 terase in cascada conectate prin trepte fiecare in suprafata de 30 mp .

In functie de solicitari Hotelul Meitner poate pune la dispozitia clientilor 3 Sali de conferinta si anume
1. Sala de conferinte A (Green Hall) foarte spatioasa situata la ultimul nivel al hotelului cu supraf de 250 mp- capacitate 130 persoane utilata cu videoproiector, flip chart,markere,masa prezidiu ,pupitru orator. Sala se poate configura in diverse moduri in functie de cerintele clientilor.
2. Sala de conferinte B (Brown Hall) situata in corpul B -are suprafata de 75 mp cu capacitate de pana la 40 persoane, ideala pentru seminarii cu nr mai mic de participanti (35 -40 pers), team building,karoke,etc.
3. Sala de conferinte C (Orange Hall)are suprafata de 140 mp cu capacitate de pana la 100 persoane. Aceasta sala este situata in corpul A si este folosita de obicei ca restaurant dar poate fi folosita in mod exceptional si ca sala de conferinte in cazul in care se solicita.. Sala poate fi aranjata in functie de cerintele clientului.
PARCUL inconjoara hotelul ( suprafata de 2500 mp) este agrementat din abundenta cu specii de conifere specifice zonei (varietati de thuya, ienuperi, pini, pini mugus, taxus, buxus, ilex, etc si corpuri de iluminat care creeaza o atmosfera feerica.
TERASE EXTERIOARE :
1. terasa mare(spre padure in spatele hotelului) de 300 mp ideala pentru petreceri de grup, elegante in aer liber cu bufet tip barbeque, etc
2. 3 terase in cascada fiecare in suprafata de 30 mp,
3. terasa in fata barului in corpul B unde se pot servi bauturi de la bar
PARCARE: hotelul dispune de parcare proprie, luminata generos pe timp de noapte si cu supraveghere de la distanta .

INTERNET acces internet wifi 9 AP uri si internet la prize /cablu in fiecare camera si in salile de conferinta

Datorita locatiei deosebite , a rataingului si comentariilor favorabile din spatial virtual , a vechimii pe piata , a existentei salilor de conferinta din dotare, a numarului destul de mare de locuri de cazare precum si a numarului mare de locuri din restaurant si de pe terase precum si datorita existentei celor 2 bucatarii, hotelul poate sa isi asigure amortizarea pretului achitat in mai putin de 3 ani.

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.